Hydraulik


Specma logo

Vi har ett helt nytt sortiment av hydraulikslang och koppling att erbjuda! Specma är Världsledande och vi har goda erfarenheter av produkterna då vi sålt och monterat dem förut. Vi känner oss nu trygga i att kunna erbjuda en helt suverän kvalitet även på slangsidan.

Förutom hela Specma produktsortiment kan vi också erbjuda de flesta tillbehör och reservdelar inom hydraulik. Bland annat: Hydraulslang, presskopplingar, stålrörskopplingar, adapters, ventiler, pumpar, centralsmörjningssystem, slangupprullare, oljemätnings utrustning m.m. Om det är något du behöver som vi inte har på lager, tar vi såklart hem det åt dig på någon dag. Vi har också ett komplett pneumatiksortiment från Norgren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0834

Industrianläggningar och system

Vi projekterar och bygger, servar och underhåller smörj- och hydraulikanläggningar för verkstad och industri. Hör av er för ett förslag på hur vi kan bygga om er verksamhet så att oljor och fett försvinner från golv och hinkar.

Vår mobila hydraulikverkstad kan hjälpa er när ni kört sönder och spara mycket tid åt er och era kunder. Vi specialbygger och pressar ny hydraulslang på plats.

Vi kan även vara behjälpliga med felsökningar såsom tryck och flödesmätning

Hydraulikservice för proffs